• Ammerzodense
  • Badminton
  • Club

Eerste kennismaking met ABC

De Ammerzodense Badminton Club is opgericht op 7 december 1978 en is een vereniging die zich inzet voor plezier, uitdaging en gezelligheid voor jong en oud.

We hebben ongeveer 45 leden bestaande uit jeugdleden en seniorenleden. ABC is aangesloten bij de Bossche Badminton Federatie (BBF). We spelen twee keer per week, op maandag- en donderdagavond, in sporthal De Treffer in Ammerzoden. Dit is onze thuisbasis.

ABC is een vereniging die nieuwe leden graag snel opneemt, zodat zij plezier kunnen beleven in de badmintonsport en zich thuis kunnen voelen binnen onze vereniging. Daarom vinden wij dat nieuwe leden extra aandacht verdienen.

Doelstelling ABC

De doelstelling van de vereniging is het stimuleren van de badmintonsport in de ruimste zin des woords. In de praktijk is de recreatieve beleving van het badminton belangrijker dan de prestatie die wordt neergezet.
Ter inzage: statuten en huishoudelijk reglement.

Activiteiten

De Ammerzodense Badminton Club organiseert jaarlijks diverse activiteiten. Voorbeelden zijn het jeugd- en seniorentoernooi, de Oud- en nieuwavond, de Carnavalsavond en de Seizoensafsluiting met BBQ. Regelmatig worden er jeugduitjes georganiseerd en vindt er in het kader van het 40-jarige jubileum een groot feest plaats.


Shuttle op racketS