• Lidmaatschap

Proefperiode

Ieder aanstaand lid kan drie keer gratis meespelen om de sfeer te proeven en kennis te maken met de badmintonsport en het spelniveau binnen onze vereniging. Daarna besluit je of je wel of niet lid wilt worden van ABC en ontvang je een inschrijfformulier en een machtigingsformulier. Wanneer je je inschrijft, kun je zowel op maandag- als donderdagavond spelen (jeugdleden alleen donderdagavond).

Neem sportkleding, sportschoenen en een racket mee als je komt kijken. Dan kun je meteen spelen samen met onze leden. Als je geen racket hebt, kun je dit kosteloos lenen op een proefavond.Contributie

De contributie voor de senioren bedraagt €33,00 per kwartaal en voor de jeugdleden is dit €28,50 per kwartaal. Dit bedrag moet altijd vooruit betaald worden. Middels een automatische incasso wordt de contributie door onze penningmeester per kwartaal van je bankrekening afgeschreven.

Het lidmaatschap kan per kwartaal opgezegd worden, teveel betaalde contributie wordt gezien als een donatie aan de vereniging. Voor het spelen van competitie bij zowel de senioren als de jeugd dient een extra competitiebijdrage te worden voldaan van €20,00 per jaar.

Lid worden?

Wanneer je na 3 keer meespelen lid wilt worden, ontvang je een inschrijfformulier. Het inschrijfgeld voor jeugdleden bedraagt eenmalig €3,00 voor senioren is dit €4,00.

Hier vind jij het inschrijfformulier

Hier vind jij het afmeldformulierClubkleding

Clubkleding is alleen verplicht voor competitiespelers. Dit geldt alleen voor de shirts waarin gespeeld wordt. De kleding kan bij de club worden besteld. Elke twee of drie jaar wordt er een nieuwe lijn shirts uitgezocht en aangeboden. Sportschoenen met zwarte zolen en sportschoenen die buiten zijn gedragen zijn verboden, uit oogpunt van hygiëne en om beschadigingen van de sportvloer te voorkomen.

Bezoek hier de website voor clubkleding